Marianne Selle

speaker-info

Marianne Selle er Digital Transformation Officer i Sopra Steria Skandinavia, og leder av innovasjonshuben Sopra Steria NEXT  

Marianne representerer gjennom NEXT innovasjonskapasiteten til Norges største tverrfaglige IT-kompetansemiljø. NEXT leverer innovasjon gjennom hele prosessen fra ide, til gjennomføring og til stabilisering.  

Marianne Selle har mer enn 20 års erfaring fra IT-konsulentbransjen og har jobbet innen teknologi, ledelse og leveranseoppfølging. Som leveranseansvarlig, leder og prosjekteier, er hun også en pådriver for å gå i dialog med virksomheter om nye leveransemodeller og bedre dialog mellom leverandørbransjen og kundene.  

Hun var med å bygge opp utviklingsavdelingen i Ciber og hun tok etter hvert ansvar for systemutvikling internasjonalt i hele konsernet med 6000 ansatte. I Sopra Steria har hun hatt ansvar for lede og bygge opp en tydelig satsning på Lean AM – livssyklusforvaltning og kontinuerlig forbedring. Hun er også leder for forretningsområdet Xperience, som omfatter alt innen «opplevelsen av den digitale transformasjonen». 

Marianne er utdannet Cand.Scient, med mastergrad i informatikk og har bygget videre på denne med flere kurs og mastergradsemner innen ledelse, strategi og innovasjon. 

Top