Toril Nag

speaker-info

Toril Nag er konserndirektør i Lysekonsernet, og har ansvaret for forretningsområdet tele med fiberutbygging og digitale tjenester, en virksomhet med mer enn 600 ansatte som omsetter for ca 3.5 mrd årlig. Lyses televirksomhet leverer daglig digitale tjenester til 1.5 millioner nordmenn gjennom det heleide datterselskapet Altibox AS og en rekke fiberselskaper i Norge og Danmark.  

Nag er utdannet sivilingeniør i Computer Science fra University of Strathclyde med fordypning i Artificial Intelligence. Hun har styreverv i en rekke selskaper som blant annet Ambita AS, Bane NOR SF, Webstep, Bergen Fiber, Viken Fiber og Lyse Dialog. Hun har 20 års toppledererfaring fra teknologi og finans, og er medlem av den regjeringsoppnevnte styringsgruppen Digital21 i Digitaliseringsrådet. Nag sitter også i styret i IKT Norge AS.  

Hun har vunnet en rekke priser som blant annet Årets Toppleder i 2014, Årets Girl Geek samme år for sitt arbeid med å starte opp nettverket Girl Geek Dinners i Stavanger. I 2017 fikk hun Telebransjens Hederspris for sin rolle i utbygging av digital infrastruktur i Norge.  

På konferansen snakker Toril Nag om det hun liker aller best med jobben sin; samspillet mellom menneske og teknologi. 

Top